ROOMs: Ziua Internațională a Femeii

Cel mai recent, în ajunul zilei de 8 martie, Centrul nostru de Voluntariat a organizat un eveniment pentru femei — ROOMs.

În toate timpurile și popoarele, o femeie a fost asociată cu puterea, lumina, înțelepciunea și iubirea. De la femei depind starea de spirit în familie și bunăstarea copiilor. Am decis în acea zi să le oferim o insulă de calm între zidurile KEDEM-ului nostru. Mulți participanți au venit cu copiii lor, voluntarii noștri au pregătit un program special pentru cei mici, astfel încât să petreacă și ei cu interes și beneficiu. Evenimentul principal a fost împărțit în trei blocuri. Trei săli condiționate s-au deschis înaintea participanților în timpul întâlnirii: Nutriție, Psihologie și Artă.

În primul bloc dedicat nutriției, am vorbit despre alimente care ameliorează stresul și cresc rezistența la stres. Puțin mai târziu, a avut loc o discuție cu un psiholog, unde a fost pusă în discuție tema „Eu și mediul meu” și anume construirea relațiilor și a relațiilor între oameni. O sesiune interactivă în care am discutat despre importanța comunicării și a dialogului. Un subiect foarte fierbinte zilele astea. Puțin mai târziu, după o pauză de cafea, a avut loc un atelier de artă, unde toate femeile invitate au învățat să deseneze cafeaua. În total, la evenimentul nostru au participat 50 de persoane, pe lângă fetele noastre locale, au fost și mulți participanți din Ucraina.

După eveniment, femeile noastre au plecat pline de căldură și speranță și ne bucurăm că și într-o perioadă atât de dificilă, cu toții reușim să ne facem viața un pic mai bună.