„Aduceți bucurie” rezultate

De la an la an, acordăm o atenție deosebită sărbătorii dedicate mântuirii evreilor din regatul persan de acum mai bine de 2400 de ani — Purim.

De-a lungul acestor ani, Purim a subliniat valorile pe care se bazează comunitatea evreiască: relațiile umane, asistența reciprocă, loialitatea față de idealurile și poruncile spirituale și păstrarea identității cuiva. Anul acesta, Purim a căzut în zile grele pentru toată lumea, facem totul pentru a ne sprijini, pentru a fi aproape și a ajuta. Comunitatea Evreiască din Moldova, Campusul Evreiesc Kishinev Jacobs și noi, Centrul de Voluntari RVC, am făcut tot posibilul pentru a face Purim să se simtă pentru toată lumea. Am pregătit cadou

Seturi de Purim au fost prezentate tuturor membrilor comunităților evreiești din Ucraina care locuiesc în centre de cazare temporară din Moldova, licee evreiești, biblioteca evreiască și grădinița evreiască. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sponsorii noștri: Carlevana și Supermarket Nr1, care ne-au oferit vin cușer de sărbătoare și Gomentashi proaspăt.

Pe acest Purim, dorim tuturor și tuturor lucrurilor cele mai simple și necesare: nu vă fie frică să iubiți, aveți grijă de oamenii apropiați de inimă și, cel mai important, aveți grijă de persoana din tine. Purim Sameach!