Originile Milei

Proiectul „Originile Milei” este mai mult o direcție a programelor de voluntariat RVC, al căror obiectiv principal este de a ajuta clienții vârstnici ai HESED.

Voluntarii oferă asistență în două formate simultan: online și offline. În fiecare zi, vârstnicii se conectează la întâlniri tematice prin internet și discută subiecte și probleme de actualitate cu voluntarii.

Offline, voluntarii însoțesc persoanele în vârstă, ajută la reparații minore, ajută la problemele de zi cu zi, livrează pachete cu alimente, colectează povești de viață ale persoanelor în vârstă, care mai târziu se aliniază în expoziții și documentare foto vii și semnificative.

Viața proiectului este foarte strălucitoare și plină de evenimente, plină de momente cool, întâlniri, discuții inimă la inimă și dragoste. Voluntarii proiectului au întotdeauna oportunitatea de a-și împărtăși abilitățile profesionale și de a-și elibera potențialul. De asemenea, puteți organiza un cuplu: o persoană în vârstă și un voluntar, pe baza intereselor comune cu bunicii noștri. Comunică, învață lucruri noi, privește lumea prin experiența lor și invers.