Prezentarea filmului "Timpul pentru Fapte Bune"

Pe 15 martie a avut loc prezentarea documentarului dedicat aniversării a 10 ani de la înființarea Centrului Republican al Voluntarilor

În anul 2014, pe 2 martie, a avut loc deschiderea și prezentarea proiectelor Centrului de Voluntariat RVC. Și deja vineri, 15 martie, a avut loc prezentarea documentarului "Timpul pentru Fapte Bune”, dedicat aniversării a 10 ani de la înființarea Centrului Republican al Voluntarilor (RVC). Evenimentul a unit 110 persoane - voluntari, parteneri și prieteni ai centrului, pentru a ne aminti și a sărbători un deceniu de realizări incredibile, bunătate și povești inspiraționale.

Culminarea serii a fost prezentarea filmului "Timpul pentru Fapte Bune”, în care șase voluntari și parteneri ai RVC au împărtășit poveștile lor, experiențele de colaborare și perspectivele asupra modului în care voluntariatul le-a schimbat viața și viața celor din jur. Filmul a fost un reminder că faptele bune și dorința sinceră de a ajuta pe alții sunt ceea ce mișcă lumea noastră. Timpul este cea mai importantă și valoroasă resursă pe care voluntarii o dedică voluntariatului. Pentru voluntariat, nu contează cât timp sunt dispuși oamenii să aloce pentru faptele bune, fie că e un minut sau câteva ore pe săptămână, importantă este dorința!

Seara a început cu deschiderea festivă și cu un discurs de bun venit din partea gazdelor, care au împărtășit istoria succeselor RVC în ultimii 10 ani. Apoi, pe scenă au urcat Nicolai Railean - CEO al Centrului de Voluntariat RVC, Alla Bolboceanu - director al Joint în Moldova și Iulia Barbăneagră - manager al Centrului de Voluntariat RVC, pentru a-și exprima recunoștința și aprecierea față de toți cei care au fost parte din acest drum. În acea seară, am prezentat o broșură dedicată aniversării RVC, care reflectă istoria celor zece ani ai centrului și contribuția sa la dezvoltarea voluntariatului în Republica Moldova. De asemenea, un moment memorabil a fost prezentarea unui stand-up a voluntarului de lungă durată și prieten al centrului, Igor Cepoi, care a povestit despre experiența sa în crearea unui proiect social și voluntariatul în RVC.

Seara a lăsat amintiri tuturor celor prezenți și a demonstrat că bunătatea și o poziție civică activă pot face minuni. Vă mulțumim că ați fost alături de noi la acest eveniment și pe parcursul întregului deceniu, urmărind succesele RVC și participând la dezvoltarea centrului. Urmează mai multe!