Toți la muzeu

Însoțirea persoanelor în vârstă la muzee, oferirea tururilor ghidate, inițietrea comunicării și conducerea discuțiilor pe teme culturale în timpul vizitelor.

Proiectul „Toți la muzeu” caută voluntari pentru a organiza excursii de grup la muzee împreună cu clienții vârstnici ai Centrului de zi. Dacă ești pasionat de istoria Chișinăului, de cultura și tradițiile poporului evreu și moldovenesc și vrei să împărtășești din cunoștințele tale, alătură-te echipei noastre!

Sarcina principală: Însoțirea persoanelor în vârstă la muzee, oferirea tururilor ghidate, inițietrea comunicării și conducerea discuțiilor pe teme culturale în timpul vizitelor.

Program de lucru: De două ori pe lună.

Căutăm voluntari care nu sunt doar interesați de istorie și cultură ci posedă calități precum responsabilitate, sociabilitate, receptivitate, răbdare, inițiativă și creativitate. Trebuie să fiți dispuși să interacționați individual cu persoanele în vârstă și să fiți capabili să le creați o atmosferă confortabilă și educativă. Alăturați-vă nouă pentru a contribui la păstrarea amintirilor și la dezvoltarea interesului pentru cultură în rândul persoanelor în vârstă, făcându-le viața mai bogată și mai interesantă!

Coordonator de proiect: Caterniuc Nichita - 068551864

People

nichita

caterniuc