Însoțire- Perechi

Petrecerea timpului împreună cu persoana în vârstă, inclusiv plimbări, întâlniri, socializare și efectuarea sarcinilor, după necesitate

Proiectul „Însoțire - Pereche” invită voluntarii să creeze perechi permanente „client+voluntar” în scopul socializării și al efectuării de acțiuni zilnice pentru persoanele vârstnice pe termen lung (minim 3 luni). Dacă vrei să devii un sprijin de încredere pentru o persoană în vârstă, să împărtășești căldura comunicării și să ajuți la îndeplinirea sarcinilor zilnice, te așteptăm în echipa noastră!

Sarcina principală: Petrecerea timpului împreună cu persoana în vârstă, inclusiv plimbări, întâlniri, socializare și efectuarea sarcinilor, după necesiate.

Program de lucru: În decurs lunii, cu un angajament de minim 3 luni.

Căutăm voluntari de toate vârstele, care sunt răbdători, receptivi, proactivi și creativi în abordarea comunicării. Candidații ideali ar trebui să fie responsabili, să poată menține o conversație și să fie dispuși să interacționeze cu persoanele în vârstă în mod individual. Alăturați-vă nouă pentru a face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de atenția și sprijinul dumneavoastră!

Coordonator de proiect: Caterniuc Nichita - 068551864

People

nichita

caterniuc