Ziua internațională a persoanelor în vârstă ONLINE

Pe 3 octombrie, Centrul Republican de Voluntari a sărbătorit online Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Voluntari și seniori din 3 orașe s-au întâlnit la forumul online It-Ded.

Pe 3 octombrie, Centrul Republican de Voluntari a sărbătorit online Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Voluntari și seniori din 3 orașe s-au întâlnit la forumul online It-Ded.

Astfel de întâlniri au devenit deja o bună tradiție anuală, astăzi geografia acestui eveniment a devenit mai largă — orașele Bălți și Rybnitsa s-au alăturat nouă. 3 ore de forum au trecut neobservate într-o mare companie prietenoasă, am reușit să conectăm mai mult de 50 de participanți: vârstnici și voluntari!

Programul a fost bogat și interesant pentru toate vârstele: am vorbit despre frumusețe, gimnastică de remediere, valori familiale și am auzit istoria familiei direct de la Damaskina N.

Ne exprimăm profunda recunoștință profesorilor voluntari din 3 orașe: Tatiana Skorokhod, Bălți, P. Sobolev, Rybnitsa, R. Safronova, Chișinău.

La finalul forumului, au fost prezentate infograficele poveștilor de familie de la 2 vârstnici din Chișinău — participanți la proiectul de voluntari „Arborele genealogic”.

În timpul forumului, toată lumea a avut ocazia să pună întrebări lectorilor, am aflat despre secretele păstrării frumuseții acasă, cum să ne păstrăm sănătatea fără să plecăm de acasă și, de asemenea, ne-am familiarizat cu ciclul vieții evreiești din cărțile poștale vechi pregătite de R. Safronova.

Mulțumesc mult tuturor celor care au participat la acest eveniment important și foarte interesant.

Vă dorim tuturor sănătate! Aveți grijă de dumneavoastră!

Cu drag, echipa RVC!