Ziua faptelor bune este fără margini

Echipa RVC a oficialităților Zilei Faptelor Bune Moldova a organizat un atelier educațional și de stimulare de o zi pentru 20 de coordonatori de Ziua Faptelor bune Moldova din mai multe organizații active din țară.

Echipa GDD încearcă pe tot parcursul anului să sprijine educarea și dezvoltarea coordonatorilor și organizațiilor participanților la acțiuni de voluntariat, motiv pentru care, în ajunul anului 2023, a avut loc un seminar pe tema „Beneficiile participării la Ziua Fapte bune. Parteneriat. »

În programul seminarului au fost abordate următoarele teme: istoria desfășurării Zilei Faptelor Bune în Moldova, strângere de fonduri cu psihologul și antrenorul nostru de afaceri Ludmila Semina-Gitsu, parteneriatul și sponsorizarea cu liderul Zilei Faptele Bune în Moldova. , Yulia Barbenyagre, brainstorming despre acțiunile de voluntariat în 2023. Pe lângă antrenamentele educaționale, echipa de coordonatori de acțiuni a vizitat un team building special organizat pentru ei — un perete de cățărat! Cu această formă de finalizare a seminarului nostru, am decis să ne inspirăm puțin echipa pentru noi proiecte și idei pentru 2023!

De Ziua Echipei GDD, este important să promovăm ideea de voluntariat în rândul locuitorilor fiecărei țări, în rândul organizațiilor, potențialilor și partenerilor pe termen lung! Vă mulțumim pentru sprijin și ajutor în dezvoltare!