Teambuilding pentru voluntari

Centrul Republican de Voluntariat a găzduit un teambuilding pentru voluntari în două domenii: lucrul cu persoanele în vârstă și munca cu copiii.

Centrul Republican de Voluntariat a găzduit un teambuilding pentru voluntari în două domenii: lucrul cu persoanele în vârstă și munca cu copiii.

Pe parcursul verii, voluntarii au oferit o varietate de asistență într-o varietate de proiecte în două formate: online și offline, în care au predat copiilor și vârstnicilor noi abilități. Dar până la urmă, timpul petrecut la RVC nu înseamnă doar ajutor, ci și oportunitatea de a te relaxa, de a studia și de a întâlni noi, la fel de amabili și activi voluntari.

Teambuilding-ul este o întâlnire de team building care oferă voluntarilor noștri oportunitatea de a se deschide. Am vrut să oferim voluntarilor nou formați oportunitatea de a întâlni oameni mai experimentați și de a afla despre toate proiectele care se desfășoară între zidurile RVC. Am ținut întâlnirea într-un format distractiv, în cadrul căruia fiecare participant a putut să găsească un joc mai aproape de el, precum și să încerce să joace jocuri menite să cunoască cultura evreiască.

Programul a inclus jocuri pentru dezvoltarea gândirii logice și a vitezei, iar voluntarii s-au familiarizat și cu jocul Shtetl, care a fost creat de activiștii platformei de tineret Haverim. În plus, am jucat loto și crocodil evreiesc, unde am ghicit cuvinte în ebraică. Toți cei care ni s-au alăturat și-au putut realiza scopul întâlnirii, ceea ce face plăcere și demonstrează că totul în viața noastră este realizabil.

În RVC nu poți oferi doar lucruri bune, aici îți poți extinde cercul de cunoștințe, îți poți face prieteni și câștiga multă experiență. Alăturați-vă nouă și să facem această lume un pic mai bună împreună!