Târgul de proiecte inspiră vârstnicii!

Pe 22 Octombrie a avut loc târgul proiectelor de voluntariat, organizat pentru participanții vârstnici ai HESSED-ului.

La acest eveniment, beneficiarii au avut oportunitatea unică de a se familiariza cu proiectele Centrului Republican al Voluntarilor în care pot participa. Târgul s-a transformat într-un spațiu interactiv, unde fiecare poate descoperi ceva pe placul său.

Participanții vârstnici nu doar că au aflat despre programele disponibile pentru a fi vizitate, dar au avut și ocazia să participe la sesiuni informative despre proiecte, fiecare dintre ele oferind o experiență directă în activități reale de voluntariat. Voluntarii centrului au organizat ateliere captivante, care le-au permis oaspeților târgului, nu doar să învețe despre munca proiectelor de voluntariat, ci și să se simtă parte din acestea. Proiectele legate de alfabetizarea digitală și mobilă, învățarea limbilor străine și inițiativele creative au stârnit un interes deosebit.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă, în cadrul căreia cinci norocoși au primit cadouri simbolice cu logo-ul RVC. La finalul programului, a avut loc un quiz vesel, care nu doar că i-a bucurat pe participanți, ci i-a și unit în munca de echipă.

Târgul de proiecte de voluntariat a oferit participanților vârstnici ai HESSED-ului o mulțime de emoții pozitive și inspirație. Aflând despre noile oportunități, mulți dintre ei s-au entuziasmat de ideea de a deveni parte an inițiativelor de voluntariat, ceea ce i-a determinat să se alăture activ proiectelor centrului.

În față se află noi realizări, căci participarea la proiectele centrului RVC le va deschide uși către noi cunoștințe, activități interesante și oportunități de a crește și de a se dezvolta!