Succesele ianuarie ale voluntarilor RVC

În ciuda sărbătorilor din prima jumătate a lunii ianuarie, luna s-a dovedit a fi cât se poate de strălucitoare și de productivă!

În ciuda sărbătorilor din prima jumătate a lunii ianuarie, luna s-a dovedit a fi cât se poate de strălucitoare și de productivă!

Am reușit să ținem multe întâlniri online, adunate, de asemenea, în zidurile KEDEM și masterclass-uri offline, desigur, respectând toate măsurile de securitate.

Un total de 65 de întâlniri au avut loc online și offline. 82 de voluntari au participat la întâlniri și promoții, care au durat 507 ore de voluntari în total. Și cel mai important, 890 de clienți unici au primit ajutor și asistență.

Joi, 27 ianuarie, întreaga lume a sărbătorit o zi specială plină de durere și recunoștință — Ziua internațională a comemorării Holocaustului. În această zi, trupele sovietice au eliberat lagărul de concentrare de la Auschwitz.

În cinstea acestei date memorabile, am reușit să organizăm 2 întâlniri tematice în cadrul evenimentelor comemorative pentru Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului cu participarea persoanelor în vârstă și a voluntarilor. La aceste întâlniri au participat 132 de persoane.

În fiecare ianuarie ne amintim de acele evenimente teribile, ne amintim de cei care au fost victime ale rasismului și disgustului, au fost uciși în locuri de execuție în masă, în lagăre, ghetouri, închisori, în adăposturi, în păduri și, de asemenea, uciși în timp ce încercau să reziste. Ne amintim că toate generațiile următoare nu ar permite o astfel de nedreptate.

Mai mult!Succesele ianuarie ale voluntarilor RVC