Rezultatele concursului Good Deeds Day 2021

Ziua Faptelor Bune s-a încheiat recent. A fost un eveniment mult așteptat, la care au participat nu numai voluntari ca parte a acțiunilor organizate de RVC

Ziua Faptelor Bune a ajuns la sfârșit. Acesta a fost un eveniment mult așteptat, la care au participat nu numai voluntari în cadrul acțiunilor organizate de RVC, ci și 93 de organizații care și-au organizat propriile acțiuni.

Echipa RVC a Centrului de Voluntariat a decis să încurajeze inițiativa organizațiilor din competiție, ca urmare a:

  • Primul loc și premiul său sub forma unui difuzor wireless și produse promoționale de la RVC și GDD, cu participarea acestei organizații la Ziua Faptelor Bune din 2022, este luat de o acțiune numită „O faptă bună merită o alta” . Pe 29 mai, ca parte a acestei acțiuni, a fost restaurată o fântână valorosă din punct de vedere istoric, cu apă potabilă, iar o plantație de copaci a fost văruită. Acțiunea a avut loc în satul Frăsinești, Ungheni, și a fost organizată de grupul de inițiativă locală „FAST” Fii Ambasadorul Schimbării Tale ”.
  • Al doilea loc este ocupat de acțiunea „Salubrizare în comunitate”. În timpul acțiunii, voluntarii au vopsit gardul, au vărsat copaci și au curățat parcul central. Acțiunea a avut loc pe 26 mai, Alexeevca, r Ungheni, GIL ,, O 9 ȘANSĂ ”. În calitate de cadou de la RVC, organizația primește o lampă LED / trepied inelar.
  • Locul al treilea și premiul — a wireless speaker, este ocupat de acțiunea “Măsuri de salubrizare a teritoriului bisericii din sat”. Îmbunătățirea teritoriului în sat. Florițoaia Vechi, r. Ungheni, a avut loc pe 29 mai de grupul de inițiativă Florițoaia Veche. În urma acțiunii, voluntarii au reușit să scape de buruieni și resturi și să decoreze teritoriul cu flori.

Echipa RVC și Echipa Good Deeds Day îi felicită pe câștigători și mulțumesc tuturor organizațiilor pentru participarea la Ziua Faptelor Bune 2021 și marea muncă pe care au făcut-o în cadrul campaniilor lor.

Sperăm să ne întâlnim din nou anul viitor de Ziua Faptelor Bune!