Rezultatele Bag to school 2021

În perioada 1-23 august, voluntarii noștri au luat parte activ la acțiune. Printre altele, producătorii moldoveni răspund, de asemenea, la solicitările Centrului Republican de Voluntariat și oferă sprijin.

Promoția „Bag to School” este unul dintre evenimentele noastre preferate! De ce? La urma urmei, datorită ei îi ajutăm pe copii să se pregătească pentru anul școlar. Toate acestea ar fi fost imposibile fără partenerii și voluntarii noștri care participă la acest eveniment caritabil de la an la an.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de JDC pentru că ne-a furnizat notebook-uri, pixuri și alte accesorii. Mulțumim și companiilor „Papermax”, „Casa Moroșan” pentru seturile de papetărie puse la dispoziție. „OLDCOM” pentru încălțăminte care le va permite copiilor să se angajeze în educație fizică. Maalex, Magazin Global — pentru rucsaci frumoși și confortabili cu care copiii vor merge la școală, GeeK Toys — pentru puzzle-uri care le permit să dezvolte gândirea logică.

Astăzi, pe 26 august, am rezumat rezultatele campaniei noastre de caritate „Bag to school” și putem spune cu mândrie că 25 de familii din NES au primit cadouri care să-i ajute să înceapă un an școlar de succes. Fiecare copil a primit un rucsac, caiete, o cutie pentru creioane umplută cu diverse pixuri și, desigur, un set pentru creativitate.

Rămâne să aștepți ca 1 septembrie să se grăbească în anul școlar cu vigoare și papetărie reînnoite!