Proiecte pentru copii ONLINE

Lucrul cu copiii  este întotdeauna foarte interesant! Cuvintele nu pot transmite emoțiile voluntarilor atunci când reușesc să-i învețe pe cei mici ceva nou și util. Astăzi, mulți copii rămân acasă, după ce au trecut la învățământul la distanță în grădini

Lucrul cu copiii  este întotdeauna foarte interesant! Cuvintele nu pot transmite emoțiile voluntarilor atunci când reușesc să-i învețe pe cei mici ceva nou și util.

Astăzi, mulți copii rămân acasă, după ce au trecut la învățământul la distanță în grădinițe și școli și, pentru a face „perioada de școlarizare la domiciliu” cât mai ușoară posibil, dar cu beneficii, echipa Centrului Republican al Voluntarilor a decis să lanseze o serie de proiecte online pentru copii.

În cadrul acestor proiecte, învățăm limbi străine, călătorim, ne citim basme, sărbătorim zilele de naștere, ne pregătim pentru școală și multe altele!

De exemplu, în clasele „Tallking English” și „Limba noastra”, descoperim noi limite între engleză și limba română. La Cum funcționează? voluntarii noștri desfășoară diverse experimente, iar la „Jocurile online” organizează jocuri interesante și educative cu copiii. Întâlnirile „IT Kids” au ca scop învățarea computerului, acest proiect îi ajută pe copii să stăpânească diferite programe care le vor fi utile în viitor.

Nu am uitat de „Shabbat Tales”, unde prin poveștile personajelor învățăm să iubim, să ajutăm, să distingem binele de rău și multe altele.

Desigur, pe lângă programele online, avem proiecte pe care le desfășurăm offline. De exemplu, „ Dai lapu”, în care mergem la adăposturi pentru animale, petrecem timp frumos acolo, mergem și ajutăm, învățând să avem grijă de frații noștri mai mici.