Proiect „Îngrijire la domiciliu”

Voluntariatul este o afacere de familie! A fost dovedit în practică de participanții la direcția „Îngrijire la domiciliu”. Petrecerea timpului împreună în activități de voluntariat îi apropie pe membrii familiei, vă învață să iubești și multiplică bunăta

Voluntariatul este o afacere de familie! A fost dovedit în practică de participanții la direcția „Îngrijire la domiciliu”. Petrecerea timpului împreună în activități de voluntariat îi apropie pe membrii familiei, vă învață să iubești și multiplică bunătatea pe planeta Pământ!

Credem că responsabilitatea față de ceilalți oameni face din această lume un loc mai bun și mai bun. Mai ales când vine vorba de seniori singuri. Adesea, oamenii din epoca de aur, pe lângă faptul că ajută în viața de zi cu zi, nu au suficientă comunicare elementară și plimbări. Discutați ultimele știri, vorbiți despre sentimentele voastre, amintiți-vă evenimente din viață. Și este atât de grozav să vedem cum voluntarii noștri devin prieteni adevărați cu persoanele în vârstă în cadrul direcției. De asemenea, membrii familiei care fac voluntariat împreună se apropie unul de celălalt.

Acum, in sezonul cald, poti diversifica comunicarea la telefon si intalnirile in apartament cu plimbari in natura. Discutați în timp ce vă bucurați de soare și de cântecul păsărilor.

Dar într-adevăr, nu există limite pentru prietenie și diferența de vârstă nu este deloc o piedică.