Proiectul „Calendar prin ochii copiilor”

Proiectul „Calendar prin ochii copiilor” este un prilej de a cunoaște mai îndeaproape cultura evreiască și tradițiile poporului evreiesc

Proiectul „Calendar prin ochii copiilor” este un prilej de a cunoaște mai îndeaproape cultura evreiască și tradițiile poporului evreiesc, acestea sunt noi cunoștințe și un timp grozav petrecut cu prieteni buni. Proiectul în sine se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani și părinților acestora.

În cursurile, în care voluntarii noștri acționează ca prezentatori și „scenariști”, ne amintim cele mai strălucitoare și mai importante sărbători pe care le sărbătorim în fiecare an alături de rude și prieteni. În timpul întâlnirilor, învățăm de la profesioniști din domeniul nostru, ținem cursuri de master în care participanții pot învăța arta fotografiei, a colora, să folosească paleta de culori atunci când creează un calendar și paginile acestuia, precum și să comunice cu lectorii evrei Rivveka Safronova și psihologi. a Centrului. Gama de informații utile este foarte largă, puteți afla mai multe despre totul la întâlnirile noastre.

În perioada întâlnirilor noastre educaționale, participanților li s-a creat un aspect al viitorului calendar, precum și au studiat tradițiile sărbătorilor evreiești Hanukkah, Tu BiShvat, Purim și Pesach.

Daca esti interesat de proiect, alatura-te noua, mai multe informatii pot fi obtinute de la coordonatorul proiectului Alexandra — 079006890