Proiect Healthy Vitamin Box în 2022

Pe tot parcursul anului, Centrul de Voluntariat găzduiește un număr mare de proiecte variate care vizează diverse grupuri de oameni. Astăzi vom vorbi despre unul dintre ele — Healthy Vitamin Box 2022.

Cu siguranță ați auzit deja despre asta, am vorbit mult și am arătat munca proiectului anul trecut, odată cu venirea primăverii proiectul se lansează din nou, cu forțe, idei noi, dar cu aceeași dragoste și grijă. În 2021, am reușit să muncim mult, să ajutăm 40 de bătrâni și 10 familii aflate în risc, să asigurăm 1654 kg. asistență alimentară, livrează 350 de truse și efectuează 10 training-uri cu un nutriționist. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără voluntarii și partenerii noștri, pentru care le mulțumim mult!

Healthy Vitamin Box 2022 va urma același format ca anul trecut. Planificăm un proiect de voluntariat social menit să ofere asistență alimentară sănătoasă vârstnicilor nevoiași și familiilor aflate în risc. Cutiile vor include produse de sezon, datorită cărora puteți rămâne la o dietă echilibrată. De asemenea, vom planifica întâlniri cu specialiști în domeniul nutriției, care vor vorbi despre beneficiile unei alimentații adecvate, vor prezenta și introduce rețete sănătoase etc.

Desigur, implementarea proiectului este imposibilă fără voluntarii noștri care ajută la pregătirea și asamblarea cutiilor cu alimente, le livrează, participă la căutarea partenerilor pentru proiect, dezvoltă un calendar alimentar sezonier pe site și multe, multe altele. Proiectul este de amploare, interesant, responsabil, cu profituri uriașe și feedback plăcut din toate părțile. Deveniți parte din Healthy Vitamin Box 2022!