Prezentarea repetată a filmului

Timpul - este cel mai valoros lucru pe care îl avem, și chiar un singur minut dedicat voluntariatului poate schimba lumea

Pe 20 iunie a avut prezentarea repetată a filmului "Timpul pentru fapte bune”, creat cu ocazia aniversării de zece ani a Centrului de Voluntariat RVC. Acest film include povești inspiraționale ale voluntarilor activi și partenerilor care și-au împărtășit experiențele și au povestit cum voluntariatul le-a schimbat viața.

La eveniment au participat voluntarii Centrului, partenerii și prietenii, pentru a retrăi atmosfera faptelor bune și a susținerii. A fost o seară plină de căldură și recunoștință, în care fiecare a putut simți că face parte dintr-o mare și unită comunitate.

Pe lângă vizionarea filmului, toți participanții la eveniment au contribuit la crearea unui "panou al amintirilor” RVC. Pe acest panou, voluntarii au așezat fotografii memorabile de la evenimente, au scris cuvinte calde și urări. Acest panou a devenit un simbol al parcursului nostru și le-a reamintit fiecăruia dintre noi cât de important este aportul fiecărui voluntar într-o activitate comună. El a reflectat spiritul de unitate și ajutor reciproc care stă la baza activității noastre de voluntariat.

Mulțumim tuturor celor care au venit la prezentarea repetată și au contribuit la crearea "peretelui amintirilor”. Împreună facem lumea mai bună și ne așteaptă noi fapte bune și realizări. Mulțumim pentru devotamentul și ajutorul vostru inestimabil! Timpul și eforturile voastre sunt neprețuite și fiecare pas al vostru face lumea noastră puțin mai luminoasă și mai bună. Împreună putem face orice, deoarece chiar și un minut de timp dedicat voluntariatului poate schimba lumea!

Album