Premiul special al Premiului anual pentru Voluntarul Anului 2021

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale Centrului de expoziții din Rusia este premiul anual „Voluntarul anului”. Anul acesta, evenimentul se va desfășura în două formate simultan: online și offline.

Vom rezuma rezultatele activității Centrului Republican de Voluntariat, precum și premii pe cei mai activi coordonatori și voluntari care s-au remarcat pentru contribuția lor la dezvoltarea voluntariatului în anul calendaristic care iese.

Un cadou special de la Premiul anual „Voluntarul Anului” 2021 este o statuetă cu litera „חי” (hai). În ebraică înseamnă viață. Punem o semnificație specială acestui simbol — vorbește despre contribuția voluntarilor la viața altor oameni. Le amintește de responsabilitate.

După cum am spus, în această lume este foarte important să fim responsabili unul față de celălalt, să ne ajutăm, să avem grijă și să nu ne întoarcem. Contribuția tuturor este importantă în voluntariat, iar premiul anual Voluntarul Anului și statueta חי (hai) sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima recunoștința și de a arăta clar că niciun succes nu va trece neobservat.