Un eveniment de motivarea pentru voluntarii care au lucrat cu refugiați

Situația din Ucraina ne-a forțat pe toți să ne mobilizăm, să ne unim, să dăm dovadă de empatie și umanitate.

Din 25 martie și până în prezent, 140 de voluntari RVC au sprijinit refugiații din Ucraina în 6 direcții diferite: unii participă la grupul de răspuns rapid, alții devin voluntari de la call-center etc. Ca echipă, încercăm să ajutăm pe toți cei care au atât de mult nevoie.

Mulțumită partenerilor noștri de Ziua Faptelor Bune, echipa Centrului de Voluntariat RVC a găzduit un eveniment de stimulare educațională pentru cei care au fost în apropiere în timpul crizei! În cadrul evenimentului, voluntarii activi au primit suveniruri de la GDD, RVC și JDC Kishinev, în care am scris personal fiecăruia dintre ei numărul de ore pe care voluntarul le-a dedicat ajutorării refugiaților.

Într-o atmosferă plăcută, nu numai că le-am mulțumit voluntarilor pentru sprijinul acordat, dar am avut și două întâlniri educaționale cu psihologi RVC pe tema „Traumă martor” și „Pace interioară”.

Suntem siguri că în vremurile noastre moderne există o singură naționalitate — a fi uman.

Mulțumesc foarte mult tuturor și tuturor celor care îi ajută și susțin refugiații în această situație. Mulțumim tuturor celor care au ajutat și continuă să ajute RVC. Îți mulțumesc că ai păstrat persoana din tine.