Organizațiile care au luat parte la Good Deeds Day 2021

Săptămâna aceasta devine ultima în cadrul evenimentului „Ziua Faptei Bune” din Moldova!

Săptămâna aceasta devine ultima în cadrul evenimentului „Ziua Faptelor Bune” din Moldova!

Acest eveniment, care se desfășoară anual în peste 100 de țări ale lumii noastre și care unește toți voluntarii, voluntarii, toți cei care fac fapte bune, face lumea mai bună și mai luminoasă! În ciuda evenimentelor dificile care au loc în lume și în țara noastră, am reușit totuși să organizăm cel mai amabil eveniment al anului.

Peste 1300 de oameni au luat parte la o adevărată sărbătoare de bunătate și altruism în acest an! Marele avantaj al evenimentului este că absolut toată lumea poate participa, indiferent de vârstă, statut social, loc de reședință, religie și naționalitate! Anul acesta a adăugat și posibilitatea de a participa online.

Mulțumim sincer tuturor participanților la Ziua Faptelor Bune! Vă suntem recunoscători pentru că ați contribuit la dezvoltarea și creșterea vacanței! Vă mulțumim că ați susținut astfel de idei, că ați făcut fapte bune, gata să ajutați oamenii cu dezinteres, gata să facă lumea noastră un loc mai bun!

Fă binele dezinteresat! Crede-mă, nu este nimic mai frumos decât ochii fericiți ai celor pe care îi ajuți! Faptele noastre bune ne dau speranță pentru o viață mai bună!