Master class a proiectului „Healthy Vitamin Box”.

Ca parte a proiectului nostru Healthy Vitamin Box, am decis să reparăm dieta nesănătoasă și să dedicăm ziua alimentelor sănătoase.

Omul modern trăiește într-un ritm de viață destul de rapid, uitând adesea de lucruri cu adevărat importante. De exemplu, despre alimentația sănătoasă. Cât de des nu ne pasă de ceea ce mâncăm în timpul zilei? Cât de des interceptăm ceva în fugă și apoi ne grăbim să facem lucruri? Pentru mulți, acest lucru se întâmplă în fiecare zi.

Ca parte a proiectului nostru Healthy Vitamin Box, am decis să reparăm dieta nesănătoasă și să dedicăm ziua alimentelor sănătoase.

Pe 31 octombrie, voluntarii proiectului Healthy Vitamin Box au participat la un master class despre gătirea alimentelor sănătoase și sănătoase la restaurantul OLIVA. În cadrul master class, bucătarul lanțului de restaurante OLIVA, Emil Bozhsku, a demonstrat cum se prepară 3 preparate vegetariene: salată, paste cu spanac și supă de dovleac.

Întâlnirea s-a dovedit a fi foarte interesantă și informativă. Toți participanții au primit cunoștințe noi și au fost încărcați cu energie pozitivă.

În această clasă de master, voluntarii nu numai că au învățat cum să gătească mese sănătoase, dar au împărtășit ulterior rețetele vârstnicilor și familiilor care participă și la proiectul nostru Healthy Vitamin Box.