Kids Sport Fest de 1 Iunie

În fiecare an, pe 1 iunie, se desfășoară tot mai multe evenimente la RVC, dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

În acest an, la Chișinău Arena a avut loc evenimentul pentru copii «Kids Sport Fest». Evenimentul a fost strălucitor, plin de jocuri sportive și competiții. Diverse concursuri și numeroase dulciuri au devenit o parte integrantă a acestei sărbători. Participanții, cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani, și-au pus la încercare abilitățile în 10 sporturi diferite și au ales cel care le place cel mai mult.

Anual, voluntarii RVC participă la evenimente sportive, iar festivalul sportiv pentru copii nu a fost o excepție. Știm cât de importantă este activitatea fizică în viața noastră, mai ales când vine vorba de sport. Voluntarii au activat în rol de antrenori, au ajutat la organizarea atelierelor sportive și au participat la diverse activități, jucând tenis, mergând cu ATV-urile și testându-și rezistența.

Înainte de evenimente, dedicăm întotdeauna timp pentru pregătire, explicând voluntarilor specificul evenimentului și sarcinile care îi așteaptă. De această dată, am avut și o întâlnire pentru voluntari, unde am discutat toate detaliile «Kids Sport Fest». După eveniment, am primit feedback pozitiv din partea organizatorilor festivalului, a tuturor participanților și a părinților micilor sportivi. Acest lucru motivează RVC să participe la astfel de evenimente, dezvoltând cultura voluntariatului.