Istoria Iubirii 2.0

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, echipa RVC din Moldova a pregătit continuarea celei mai frumoase expoziții de fotografii

Pe 26 februarie, în Artcor Creative Hub, a avut loc prezentarea expoziției de fotografie "Istoria Iubirii 2.0”. Expoziția a fost o imersie în poveștile unice de dragoste ale persoanelor vârstnice, fiecare fiind imortalizată în picturi. Participanții au împărtășit poveștile lor emoționante, care au inclus istorii de viață pline de dragoste și emoții delicate.

De asemenea, la eveniment a fost prezentat un jurnal online, care a oferit o oportunitate suplimentară vizitatorilor de a explora mai în detaliu proiectul. S-a acordat o atenție deosebită nu doar participanților la expoziție, ci și voluntarilor: ca semn de recunoștință, tuturor le-au fost oferite cadouri.

"Istoria Iubirii 2.0” a lăsat o impresie de neuitat asupra tuturor celor prezenți, amintind despre puterea și frumusețea relațiilor umane. Evenimentul, la care au participat aproximativ cincizeci de persoane, a fost o sursă de inspirație și a arătat cât de important este să prețuim și să transmitem poveștile de dragoste de-a lungul generațiilor.

Exprimăm recunoștință profundă partenerilor evenimentului, inclusiv echipei Artcor și librăriei Librarius, care au susținut proiectul, oferind 35 de cărți pe tema iubirii ca daruri pentru voluntari și persoanele vârstnice implicate în proiect.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!

Album Foto