Inițiativele elevilor continuă

La liceul "Matei Basarab" a avut loc un eveniment dedicat sărbătorii iubirii, în cadrul proiectului Volunteer School Hub.

Inițiativa și creativitatea voluntarilor centrului nostru, susținută de parteneri, ne deschid ușile pentru organizarea unor evenimente grozave în format offline. Această colaborare ne permite să creăm evenimente speciale, cum ar fi ziua recentă dedicată sărbătorilor de februarie ale iubirii, care a avut loc la liceul "Matei Basarab" în cadrul proiectului Volunteer School Hub și cu sprijinul Swiss Cooperation Office.

Pe 14 februarie, liceul s-a umplut de muzică și bucurie, oferind elevilor și profesorilor nu doar ocazia de a se cufunda în atmosfera sărbătorii, ci și de a deveni participanți activi. A fost pregătit un colț foto tematic, special decorat. Felicitările realizate cu căldură și dragoste, au devenit simboluri ale prieteniei și simpatiei, fiind livrate cu viteza luminii către destinatari prin intermediul poștei școlii.

Totul a devenit posibil datorită abordării creative și entuziasmului Consiliului Elevilor liceului, care au fost inspirați de sărbătoare și a pus în practică toate ideile sale creative, transformând zilele școlii într-o sărbătoare de neuitat.

Zi de zi, RVC se străduiește să creeze momente care să facă viața noastră puțin mai strălucitoare și mai bună. Alăturați-vă!