Healthy Vitamin Box: rezumând rezultatele intermediare

Nu cu mult timp în urmă, proiectul Healthy Vitamin Box a fost lansat la centrul de voluntari. A sosit momentul să rezumăm rezultatele intermediare.

Sezonul cald este un moment uimitor, bogat în evenimente, emoții și produse de sezon. Iată ce ne-a inspirat să lansăm proiectul de voluntariat social Healthy Vitamin Box. Până în prezent, au trecut trei luni de la începerea noului nostru proiect — Healthy Vitamin Box, așa că vrem să vă spunem ceva mai multe despre asta.

Healthy Vitamin Box este un proiect de voluntariat social menit să ajute 50 de participanți, misiunea sa fiind de a oferi lunar un coș de alimente persoanelor în vârstă cu venituri mici și familiilor din comunitate. Toate acestea au devenit posibile datorită partenerilor noștri: organizații locale, producători de alimente proaspete, ambalate, conservate, precum și specialiști în domeniul formării unei diete echilibrate și sezoniere.

În lunile de existență ale proiectului, și anume mai, iunie și iulie, s-a făcut multă muncă. Cu ajutorul partenerilor noștri, am furnizat fructe, legume și cereale pentru 40 de persoane în vârstă și 10 familii din risc.

Am ambalat 100 kg în cutii pentru bătrâni. cireșe de la fermierul Serghei Ivanov. 50 kg. dovlecei, 50 kg. cais, 50 kg. făină de grâu 50 ciorchini de mărar, 50 ciorchini de ceapă, 50 ciorchini de pătrunjel și mărar, 25 kg. ardei dulce, 50 kg. orz perlat, de asemenea, 50 pachet. semințe de susan și fructe uscate datorită ajutorului Kivork.

După ce au primit mâncarea, 15 dintre voluntarii noștri au ambalat și distribuit cutii de vitamine sănătoase destinatarilor lor. Dar asta nu este tot! Ca parte a proiectului nostru, organizăm în mod regulat întâlniri cu nutriționistul Lukiyan Lyudmila — la care discutăm beneficiile produselor de sezon. Cunoașterea este putere!

A face fapte bune este ușor! Ajută-i pe ceilalți și lumea asta va deveni puțin mai bună!