Healthy Vitamin Box

La începutul verii, cu sprijinul sponsorilor noștri, am lansat un proiect de voluntariat social — Healthy Vitamin Box.

Scopul principal al proiectului este de a ajuta 50 de participanți, și anume bătrânii săraci și familiile comunității, să ofere lunar un coș de alimente.

În prima jumătate a lunii septembrie, voluntarii noștri au livrat Cutii sănătoase către 50 de persoane în vârstă și familii din comunitate. De data aceasta secțiile noastre au primit seturi mari de vitamine pentru august și septembrie. Datorită sprijinului companiei KIWORK, am achiziționat următoarele produse cu care ne-am umplut cutia de vitamine sănătoase: 100 kg. mere, 28 kg. nectarină, 50 kg. mei, 30 kg. bulgur. De asemenea, au fost cumpărate 35 kg. conopida, 45 kg. vinete, 20 kg. sfeclă, 20 kg. morcovi, 10 kg. ceapa, 20 kg. pere. În plus, voluntarii noștri au făcut gem de mere în cinstea sărbătorii Rosh Hashanah. Drept urmare, am obținut 35 de cutii, care au ajuns și la bătrâni.

Toate acestea au fost complet imposibile fără voluntarii noștri și munca lor în echipă! Cinci voluntari s-au angajat să facă gem, 15 voluntari au ambalat mâncare și șapte persoane au livrat toate bunătățile destinatarilor.

Proiectul Healthy Vitamin Box este un început minunat pentru a începe să duci un stil de viață sănătos și să îi ajute pe toți cei care într-adevăr au atât de multă nevoie de el. Ne bucurăm că de câteva luni am reușit să promovăm cultura unui stil de viață sănătos pentru masă, în timp ce ne ajutăm secțiile. Mulțumim partenerilor și voluntarilor noștri care fac totul posibil. Mai mult!