Family Ice Cream Day în JCC KEDEM

Pe 2 iunie, la KEDEM a avut loc evenimentul de familie «Family Ice Cream Day» cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Pe 2 iunie, evenimentul a fost unul foarte colorat și plin de activități, unde fiecare participant a putut găsi ceva pe placul său. Family Ice Cream Day  a devenit un fel de continuare a «Zilei Internaționale a Copilului». Astfel, echipa KEDEM și RVC au decis să prelungească sărbătoarea pentru copii, de aceea festivitățile pentru cei mici au durat două zile în incinta Centrului Evreiesc.

La programul evenimentului au participat tinerii Platformei "Haverim", Centrul Republican al Voluntarilor și Comunitatea Evreiască din Republica Moldova. Toate echipele au desfășurat jocuri active și intelectuale, precum și ateliere de creație. Părinții și copiii au putut participa la un atelier de pictură și s-au putut cufunda în lumea copilăriei.

O parte veselă a întâlnirii a fost prezența invitaților noștri, Miriam și Moșe, care au organizat concursuri și i-au ajutat pe copii să se cunoască între ei. Cel mai memorabil moment pentru mulți dintre copii a fost apariția unui panda, care a venit să petreacă timpul și să danseze cu participanții.

Vara și căldura sunt întotdeauna asociate cu înghețata, astfel că pe parcursul întregii zile, oaspeții au participat la concursuri și au colectat jetoane pe care le-au putut schimba ulterior pe o delicioasă înghețată răcoritoare. Ziua a fost plină de dansuri, jocuri, ateliere și o mulțime de râsete și zâmbete. Acest eveniment va rămâne în amintirea participanților ca un timp minunat petrecut în compania prietenilor, părinților și celor dragi.