«Done in 72»- Маratonul Faptelor Bune în Moldova

      Маratonul Faptelor Bune — un eveniment care reunește inițiativa tinerilor Moldovei timp de 72 de ore pentru a oferi fiecărui participant posibilitatea de a încerca să fie voluntar. Acesta este momentul în care te poți simți ca un erou rezolvâ

      Маratonul Faptelor Bune — un eveniment care reunește inițiativa tinerilor Moldovei timp de 72 de ore pentru a oferi fiecărui participant posibilitatea de a încerca să fie voluntar. Acesta este momentul în care te poți simți ca un erou rezolvând anumite probleme sociale ale societății.

       Din 9 — 13 septembrie Centrul Republican al Voluntarilor cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, va organiza un eveniment inedit de trei zile pentru voluntarii Republicii noastre — Maratonul faptelor bune „Done in 72”.

      Trei zile, în care 72 de participanți în 72 de ore vor rezolva nevoile sociale ale populației. Maratonul de trei zile este prima etapă a unui proiect de anvergură. După un curs intensiv de trei zile, care include nu numai teorie, ci și practică, voluntarii din toată Republica noastră se vor întoarce în localitățile lor pentru a extinde rețeaua faptelor bune, abordând nevoile sociale de natură locală.       Astfel, există mai multe fapte bune, echipa de voluntari crește peste tot, iar numărul persoanelor care vor primi ajutor voluntar va crește exponențial!

Petreceți 3 zile bune și fericite cu echipa RVC!

Urmați linkul și înregistrați-vă: https://cutt.ly/Ep9FITc 

Regulamentul maratonului DONE-IN-72