Cross Triathlon și Family Sport Day

Vara este perioada perfectă pentru sport, activități în aer liber și pentru a te bucura de natură.

În acest an, Centrul de Voluntariat RVC a devenit partener oficial al Federației de Triatlon din Republica Moldova, oferind suport voluntar la competițiile de triatlon. Duminica aceasta, voluntarii RVC s-au alăturat cursei de Triatlon Cross pentru toate categoriile de vârstă - de la 6 ani până la 60+. Evenimentul a avut loc într-o locație pitorească - WakePark din satul Paneshashty.

Voluntarii au avut responsabilități în diferite zone: înregistrare, înot, tranzit, bicicletă, alergare, penalizare și sosire. Sarcinile lor au fost să asiste arbitrii și să asigure ordinea în zonele lor, astfel încât să nu existe persoane inutile acolo și nimic să nu obstrucționeze trecerea sportivilor pe traseu.

Voluntarii noștri și-au îndeplinit perfect sarcinile la cel mai înalt nivel, dând dovadă de organizare și responsabilitate. Aceștia au sprijinit și încurajat fiecare atlet, oferindu-le motivație și energie.

În plus, în aceeași zi, la WakePark a avut loc un alt eveniment organizat de RVC - Ziua Sportului în Familie. Cu ocazia recentei Zile a Copilului, am adunat participanții la proiectele pentru copii Haverim Junior și RVC pentru a organiza jocuri sportive de familie în aer liber. Copiii și părinții lor au participat activ la competițiile pregătite, încurajându-se reciproc, ceea ce i-a ajutat să facă față cu ușurință sarcinilor

Ziua Sportului în Familie a fost o modalitate excelentă de a reuni familiile, de a încuraja un stil de viață activ și de a ne distra împreună. Copiii și-au putut arăta abilitățile sportive, în timp ce părinții le-au admirat realizările și i-au susținut pe tot parcursul evenimentului.

La finalul evenimentului, fiecare participant a primit o diplomă de participare, precum și cadouri cool și utile oferite de lanțul de librării Librarius.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi! Participarea dumneavoastră reprezintă o contribuție semnificativă la dezvoltarea voluntariatului și promovarea unui stil de viață activ în țara noastră!