Bucătărie de câmp de Lag Ba Omer

Evenimentul "JCC Lag Ba Omer - Bucătărie de câmp" a devenit un eveniment deosebit pentru 200 de participanți ai programelor din 3 orașe ale Moldovei.

Pe 26 mai, participanților platformelor de familie, voluntariat, tineret și HESED li s-a oferit un program intens, plin de comunicare, cunoașterea istoriei și tradițiilor sărbătorii Lag Ba Omer, opțiuni interactive, bineînțeles, focul de tabără tradițional și bunătățile specifice.

Evenimentul a început într-o atmosferă călduroasă de cunoaștere și comunicare, care a contribuit la crearea unei ambianțe prietenoase între participanți. A urmat apoi o excursie captivantă în istoria și tradițiile sărbătorii Lag Ba Omer, ceea ce i-a ajutat pe toți cei prezenți să înțeleagă și să aprecieze mai bine semnificația acestei sărbători străvechi.

O atenție deosebită a fost acordată unui quest interactiv și educativ, în cadrul căruia echipele trebuiau să câștige tot ce era necesar pentru focul de tabără.

Unul dintre cele mai memorabile momente a fost aprinderea tradiționalului foc de tabără, în jurul căruia participanții s-au adunat pentru a sărbători această zi specială cu cântece și dansuri. Deliciile tradiționale au adăugat un farmec aparte atmosferei de veselie și bucurie.

Evenimentul "JCC Lag Ba Omer - Bucătărie de câmp" a lăsat impresii de neuitat tuturor participanților, oferindu-le oportunitatea nu doar de a cunoaște tradițiile și istoria sărbătorii, ci și de a crea legături și amintiri care vor rămâne cu ei mult timp.