Atelierul rețelei coordonatorilor de voluntari

La începutul lunii, și anume pe 6 și 7 martie, a avut loc mult așteptatul seminar al Rețelei de coordonatori de voluntari. La seminar, coordonatorii noștri au studiat diverse subiecte care îi vor ajuta în promovarea proiectelor lor, atragerea de noi volu

La începutul lunii, și anume pe 6 și 7 martie, a avut loc mult așteptatul seminar al Rețelei de coordonatori de voluntari. La seminar, coordonatorii noștri au studiat diverse subiecte care îi vor ajuta în promovarea proiectelor lor, atragerea de noi voluntari și însoțirea lor în viitor. De asemenea, la seminar am vorbit despre Ciclel de viața a voluntarilor și alte subiecte interesante.

Am invitat un psiholog, Lina Tetesheva, care a organizat sesiuni educaționale pentru toți participanții la seminar. În clasă, voluntarii au aflat mai multe despre managementul personal și de grup. Am aflat că o persoană efectuează o muncă înconjurată de oameni, în interacțiune cu ei. În același timp, grupul are un impact uriaș asupra comportamentului uman. Iar comportamentul unei persoane, acțiunile sale aduc o anumită contribuție la viața grupului. Am vorbit despre strângerea de fonduri, despre activități de atragere a resurselor pentru proiecte necomerciale, despre găsirea și atragerea resurselor financiare pentru diverse proiecte sociale. De asemenea, am aflat despre noi forme de team building.

Sperăm că aceste cunoștințe îi vor ajuta pe coordonatori să însoțească proiectele Centrului Republican al Voluntarilor, precum și să inspire și să încurajeze voluntarii să creeze idei și inițiative noi.

Ei bine, le dorim mult noroc coordonatorilor și voluntarilor noștri succes în toate eforturile lor!