Acțiunea „Aduceți bucurie” i-a bucurat pe bătrâni și copii

Pe 26 februarie, s-au rezumat rezultatele deja cunoscutei in cadrul Centrului Republican al Voluntarilor acțiuni de caritate dedicate sărbătorii Purim „Aduceți bucuria”. De pe 1 până pe 22 februarie, în tot orașul au fost organizate puncte de colectare a

Pe 26 februarie, s-au rezumat rezultatele deja cunoscutei in cadrul Centrului Republican al Voluntarilor acțiuni de caritate dedicate sărbătorii Purim „Aduceți bucuria”. De pe 1 până pe 22 februarie, în tot orașul au fost organizate puncte de colectare a dulciurilor, unde toată lumea putea aduce dulciuri, prăjituri, diverse delicii din ciocolată — într-un cuvânt, tot ceea ce copiii iubesc atât de mult și cee ace mereu le adduce zâmbet! Echipa RVC a desfășurat o campanie de scară largă pentru a atrage partenerii și agenții economici să participe la aceast act impotant de binefacere.

Ne-am propus să colectăm 30 de seturi de cadouri pentru copii din familii din grupa de risc și 10 seturi pentru bătrâni singuri, dar datorită activității voluntarilor și a partenerilor receptivi, lista persoanelor vârstnice a fost dublată. Anul acesta, alte 3 orașe s-au alăturat acțiunii „Aduceți bucuria”: Bălți, Rîbnița și Tiraspol. În regiuni, colecția de dulciuri a durat 2 săptămâni, timp în care au fost colectate seturi de cadouri pentru copii și membrii vârstnici ai comunității.

Dorim să exprimăm profunda noastră recunoștință partenerilor care au acordat asistență și au luat parte activ la această campanie și anume: JOINT, HESED BC, HAVERIM Youth Platform, grădinița evreiască nr. 68, companiile Colibri și Vladalina. Mulțumită sprijinului dvs. am adus bucurie și zâmbetele a 50 de familii și membri ai comunității evreieșți din Chișinău.

De asemenea, ca parte a campaniei „Aduceți bucuria”, a fost organizat un concurs de fotografie printre voluntari. Sarcina participanților a fost nu numai să aducă dulciuri, ci și să povestească pe paginile lor în rețelele de socializare despre Campania noastră, folosind #bringjoy fromRVC. Voluntari de diferite vârste au împărtășit fotografii și au transmis bagajul bunătății prietenilor și cunoscuților lor pe tot parcursul lunii februarie. În seara zilei de 26 februarie, au fost anunțați câștigătorii concursului foto. Sunt: Tukan Ekaterina, Gremitskikh Irina, Prakhova Lyudmila. Felicitări câștigătorilor! RVC v-au pregătit mici prezenturi  frumoase!

Așa a fost Purimul nostru! Dulciurile sunt colectate și livrate!

Purim fericit! Chag Purim Sameach!