Oferim sprijin refugiaților ucraineni

În acest moment, din cauza situației din Ucraina, Centrul nostru de Voluntariat lucrează în mai multe direcții deodată pentru a organiza munca în echipă și a ajuta refugiații.

Centrul nostru colectează ajutor umanitar pentru refugiați. Colectarea propriu-zisă are loc între pereții CCM „KEDEM”, situat la adresa E. Doga 5, birou 310. Avem mare nevoie de produse de igienă personală, ustensile pentru gătit, lenjerie de pat și accesorii, produse alimentare, medicamente, precum și alimente. și truse creative pentru copii.

Pentru toate întrebările, puteți contacta coordonatorii noștri: Alexandra — +37379006890, Adele — +37379108366

Nu uităm de cei care sunt încă în Ucraina. În special pentru ei, am organizat un „Call Center” de apel și informare a vârstnicilor din Ucraina, precum și o „Hot Line” pentru refugiații care se află pe diferite părți ale graniței. În aceste zone avem nevoie și de ajutorul voluntarilor: lucrul în Call Center, primirea apelurilor de la Hot Line, precum și lucrul cu baza de date. La rândul nostru, oferim un loc de muncă confortabil între zidurile KEDEM și un program flexibil.

Puteți obține mai multe informații de la coordonatorii noștri: Irina — +37360062039, Evgenia — +37362153680

De asemenea, am înființat o echipă de răspuns rapid pentru a ajuta refugiații. Căutăm voluntari cu propriile lor mașini care ar putea întâlni refugiați la graniță, să ajute cu logistica de cazare și relocare și să participe la colectarea și distribuirea ajutorului umanitar. Și în cadrul acestei direcții, căutăm un fotograf/videograf care să ne ajute cu realizarea de reportaje foto și video.

Informații de contact ale coordonatorilor responsabili de proiect: Olga — +37360184358, Alexandra — +37379006890