Harta Zilei Faptelor Bune 2021

Harta Zilei Faptelor Bune din Republica Moldova 2021 poate fi descărcată de pe linkul din această știre

Am așteptat, ne-am pregătit și în cele din urmă, în perioada 23 mai — 6 iunie, a avut loc Ziua Faptelor Bune în toată Moldova.

Acesta a fost organizat de echipa Centrului Republican de Voluntariat, care a reușit să atragă alte 56 de orașe din toată țara pentru a participa la acest eveniment. În total, în această zi au avut loc 128 de acțiuni de voluntariat, la care au participat peste 1300 de persoane cu inimă bună, deschise spre ajutor.

Voluntarii din capitală și regiuni au vizitat copiii din spitale, internate și centre de cazare temporare, au plantat copaci și flori în zonele verzi și parcuri, au curățat zonele publice, grădinițele și internatele, au ajutat persoanele în vârstă și, de asemenea, au sprijinit medicii în acest moment dificil pentru întreaga lume. Acestea sunt doar câteva dintre promoțiile care au avut loc în perioada 23 mai — 6 iunie.

Sărbătoarea ajutorului și a bunătății nu ar fi avut loc fără sprijinul partenerilor și sponsorilor, care nu numai că au oferit asistență materială și financiară, dar au participat și la promoții.

Toate promoțiile și locațiile lor pot fi găsite pe harta „Good Deeds Day” 2021 — Goode Deeds Day Map 2021 (file)