Expoziția foto "Istoria Iubirii 2.0"

26 feb. 2024

Centrul Republican al Voluntarilor în parteneriat cu “Artcor Creative Hub” cu mândrie vă prezintă noua noastră expoziție foto "Istoria Iubirii 2.0"

Centrul Republican al Voluntarilor în parteneriat cu “Artcor Creative Hub” cu mândrie vă prezintă noua noastră expoziție foto "Istoria Iubirii 2.0", care a devenit posibilă datorită povestirilor uimitoare ale beneficiarilor noștri în vârstă și muncii diligente a voluntarilor noștri.

📸Această expoziție nu este doar o colecție de fotografii, ci o călătorie în poveștile emoționante de dragoste trăite și împărtășite de cei în vârstă, cu noi.

👵👴Proiectul "Istoria Iubirii" nu este doar un mijloc de păstrare a memoriei și a legăturilor între generații, ci și o sursă incredibilă de inspirație. Vă invităm să vă cufundați în lumea emoțiilor care pătrund în fiecare fotografie și în fiecare poveste.

La expoziție, vom prezenta și o revistă online, unde veți putea descoperi povești complete, să vă familiarizați şi cu mai multe detalii uimitoare.📱📰

💕Alăturați-vă nouă în această zi specială a dragostei din Moldova - Ziua Dragobetelor, pentru a sărbători importanța sentimentului care ne leagă pe toți - sentimentul de dragoste! Să creăm împreună momente care vor trăi în inimile noastre pentru totdeauna!

Vă așteptăm pe 26 februarie, la ora 16:00, la Artcor - strada 31 august 1989 137.

Dress code: black and white party🖤🤍