fbpx
Înregistrare
Meniu
Ziua Victoriei!
    În acest an, pe 9 Mai, lumea sărbătorește 75 de ani de la sfârșitul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. 9 mai este Ziua Victoriei asupra fascistei Germaniei, Ziua Victoriei asupra fascismului și nazismului, ziua în care a reușit să oprească toată oroarea care a mers pe jos pe Pământ de mai mulți ani.

    Centrul Republican al Voluntariat onorează, de asemenea, memoria celor căzuți în război, ne amintim și ne mândrim cu eroii, curajul și curajul lor, puterea Spiritului și faptele eroice și mulțumim tuturor celor care au fost dispuși să-și dea viața pentru pacea pe Pământ. Ne închinăm, eroilor!

    Desigur, în acest an, 9 Mai va avea loc neobișnuit pentru noi toți. Nu vom merge la Memorial să felicităm împreună veteranii, să le mulțumim pentru victorie, să le dăruim flori, să cântăm cântece și să ne bucurăm, să punem flori la focul veșnic. În legătură cu pandemia, multe țări au mutat parada și celebrarea în alte zile. Dar noi credem că este 9 mai important să ne amintim, și, de asemenea, asigurați-vă că pentru a felicita veteranii, ceea ce fac voluntarii RVC.

Vă încurajăm să vă alăturați tuturor doritorilor de a felicita eroii Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Dacă doriți să participați la acest lucru ca voluntar sau aveți posibilitatea de a oferi seturi de produse alimentare, ajutor umanitar, necesități zilnice și altele pentru veterani, contactați coordonatorul nostru Olga Korzhenkova la telefon +37369020369

Și, de asemenea, Centrul Republican de voluntariat lansează acțiunea „Regimentul nemuritor online”. Vă invităm să vă alăturați tuturor doritorilor. Expuneți fotografiile eroilor de război ai familiei sub hashtag ‼️ #rvcбессмертныйполк ‼️

Ne amintim, suntem mândri!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00