Înregistrare
Meniu
„Ziua Victoriei”

Războiul este unul dintre cele mai teribile probleme cu care s-a întâlnit omenirea dea lungul istoriei. Noi ţinem minte toate lacrimile a milioane de victime nevinovate, foamea şi durerea celor care au prins acestă perioadă teribilă. Dar, în ciuda acestui război, sunt și cei ce au trecut prin toate tragediile războiului nemilos, oamenii care au crezut și au luptat pentru libertate și pentru un cer liber deasupra capurilor. Aceștia sunt eroii noştri care ne-au dăruit un viitor senin.

„Cel ce a văzut vreodată ochii de sticlă unui soldat care moare pe câmpul de luptă, se va gândi bine înainte de a începe un război”

Nu fiecare persoană din generația noastră poate înțelege cu adevărat aceste cuvinte, datorită faptului că nu am trecut prin acestă încercare, însă generația contemporană de tineri mai are o șansă unică de a cunoaşte istoria și de a afla despre Marele Război Mondial.

Pe 10 mai în sala de festivităţi a CCE „KEDEM” a fost sărbătorită Ziua Victoriei. Acest eveniment a fost însoțit de melodiile anilor de război în interpretarea trupei simfonice și de felicitărarea eroiilor noștri – veterani, pe care îi vom mulțumi pentru cerul senin deasupra capurilor noştri. De asemenea, toți cei prezenți au avut ocazia să asculte istoriile martorilor despre Marele Război Mondial.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00