Înregistrare
Meniu
Ziua Faptelor Bune în Moldova
      Aşteptam, ne pregăteam și în cele din urmă, pe 29 aprilie, a avut loc Ziua Faptelor Bune în toată Moldova.
     Acestă sărbătoare glorioasă a fost organizată de echipa Centrului Republican de Voluntariat, care a reușit să  implice în cadrul Zilei Faptelor Bune încă 35 de localități din întreaga țară. Doar în această zi au avut loc 147 acțiuni de voluntariat, la care au participat  2200 de persoane cu inimi deschise pentru a ajuta nevoiaşii. Voluntarii din capitală și  din alte regiuni au vizitat copiii în spitale, orfelinate și centre de reabilitare, au plantat şi solubrizat copaci și flori în zonele verzi și parcuri, au mers la pensiuni pentru vîrstnici, grădinițe și școli-internat, au ajuta persoanele în vârstă la reparare şi au exportat produse veteranilor și persoanelor din grupurile de risc. Acestea sunt doar câteva din acțiunile care au avut loc pe 29 aprilie.
      În Ziua Faptelor Bune au participat elevii școlilor și liceelor din Chișinău în cadrul proiectului «Rețeaua faptelor bune»Echipele elevilor au organizat și desfășurat proiectele sub îndrumarea mentorilor lor și s-au alăturat sărbătorii în calitate de coordonatori.  Ei au vizitat copiii din școlile internat și din spitale cu programe de divertisment, au curăţat teritorii ale orașului  și au organizat un maraton de ciclism pentru elevi.
      Sărbătoarea bunătăţii şi ajutorului nu ar fi avut loc fără sprijinul partenerilor și sponsorilor noştri, care nu numai că au oferit asistență materială și financiară, ci și au participat la acțiuni. 

Echipa Centrului Republican de Voluntariat RVC vă mulţumeşte pentru ajutorul şi susţinerea evenimentului:

  • Parteneri Generali: Ministerul Educţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova,  American Jewish Joint Distribution Committee, ALVIA GRUP, SPORTER
  • Sponsor General: societatea pe acţiuni ORHEI VIT.
  • Partener Informaţional General: POINT
  • Parteneri: КЕДЕМ, Comnitatea Evriască a Republicii Moldova, restaurantele Gastrobar, Оliva, Donuts & Coffee, Bulka, reţeaua de magazine Green Hills şi Velmart, compania Coca-Cola, McDonalds, BEERMASTER, Дом Сервис, Jacobasan Baloons, Маkler, Papirus, Caparol, Brazi MD, Fundaţia Felicia, HAVERIM, Iniţiativa Pozitivă
  • Transport Municipal Grup TMG, Primăria mun. Chişinău
  • Susţinere informaţională: ziarele: Наш голос, Маkler, Антенна, Аргументы и Факты
  • Portaluri informaţionale: Locals, Black and White Magazine, Afişa MD, ZUGO, iTicket MD, ят мд
  • Posturi TV: Jurnal TV, RTR Moldova, TVC21, TV8, TVR Moldova, PRO TV
  • Рosturi Radio: Новое радио, Авто радио, HIT FM.

Vă mulţumim pentru valoroasa contribuţie la realizarea Zilei Faptelor Bune!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00