Înregistrare
Meniu
Voluntariatul în Israel – voluntarii noi!

      Dragi prieteni, probabil, că mulți dintre voi știți deja, în 2017 am deschis primele plecări a trei voluntari din Moldova în Israel. JDC FSU, în colaborare cu Ministerul Israelian al Afacerilor Sociale și Comunitatea Voluntară FSU, înscrierea gratuită în vacanțe pentru voluntari în Israel și această posibilitate este disponibilă pentru noi! Pentru (cel puțin 10 luni) sunteți într-o altă țară, unde plecați cu scopul de a face fapte bune, în timp ce călătoriți, bucurați-vă de natură și arhitectură, aflați despre cultura unei noi țări, oameni, câștigând o experiență neprețuită!

      Organizația gazdă a voluntarilor acoperă toate costurile: călătorii și asigurare și oferă participanților mese, cazare și chiar o bursă (în funcție de politica organizației gazdă) și este responsabil pentru fiecare voluntar, ceea ce este important.

      În 2018, am reunit din nou 3 voluntari a Centrului Republican al Voluntarilor, care au decis să facă voluntariat în altă țară. Și pe 14 decembrie a plecat Alexandru Cebotari, care va ajuta persoanele cu autism. Sașa a fost întâmpinat de Andrei Ciobanu, care participala același program  ultimul an. Noi îi dorim lui Alexandru succes, cît mai multe emoții pozitive și amintiri pline de bucurie!

        Credem că aceasta este o experiență uimitoare care este oferită voluntarilor centrului nostru. Toți participanții activi, harnici, responsabili și punctuali care au împlinit vârsta de 18 ani pot participa la program, oameni care au experiență de voluntariat în rețeaua Volunteer Community care cunosc engleza (sunt bineveniți și cunoașterea limbii ebraice), care sunt gata să-și continue munca în cadrul RVC după programul de internship.

Dragii noștri, nu vă  fie teamă, nu ratați șansele, de  a călătorie, pentru a ajuta oamenii!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00