Înregistrare
Meniu
«Voluntarii în Israel: Maxim Snitkovski »

Reamintim că, pe 7 decembrie, voluntarul nostru Maxim Snitkovski a plecat în Israel pentru un program anual de voluntariat. Următorii participanți a acestui program au fost voluntarii Centrului de Voluntariat RVC Olesea Muzica și Andrei Ciobanu, care a zburat pe 8 ianuarie!

Maxim Snitkovski se împarte cu știrile din Israel!

Salutări tuturor din Israel! Sunt aici de câteva luni și deja m-am obișnuit cu noile condiții. Am avut noroc cu prietenii din Israel, toți sunt buni și deschişi. Dar, cel mai important este că m-am împrietenit cu veciniile mele din apartament. Avem şi noi niște probleme casnice, dar totul mereu se rezolvă şi se întoarce la normal. De multe ori stăm pe terasă după muncă și vorbim.

Miercuri m-am întors de la o excursie prin centru. Am fost acolo de mult timp și rezultatul a depășit toate așteptările mele. În primul rând, m-am văzut  cu Andrei și Olesea. Chiar mi-au lipsit. În al doilea rând, am reuşit să vizitez 5 orașe în trei zile, cred că este un rezultat destul de bun. Uimitorul Ierusalim, Petah Tikva m-a întîmpinat cu căldură, Jaffa, cu piața sa incredibilă, Ra’anana, unde mi-am şi sărbătorit de fapt ziua de naștere și în cele din urmă, Nahariya, unde mergeam deja ca la mine acasă. Recent a fost petrecerea Purim-foarte zgomotoasă, dar cu o atmosferă sufletească. Aceasta m-a ajutat să mă relaxez după muncă și să câștig inspirație și puteri noi. Eu cred că acum sunt în acea perioadă în care deja m-am obișnuit cu totul și știu ce, când şi cum trebuie să fac, dar încă nu sa transformat într-o rutină zilnică. Este o perioadă minunată!!!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00