fbpx
Înregistrare
Meniu
Vizitarea echipei de voluntari și a participanților învârstă a proiectului “Teatrul Martorului”

     Doar nu ați uitat de proiectul nostru “Teatrul Martorului”?! Dar de spectacolul Trăim, ca să ne amintim? Suntem siguri că nu!

  Societatea Evreiască din Republica Moldova au organizat pentru noi un eveniment cultural – plecarea la teatrul GDMȚ “Din Valea Trandafirilor” la spectacolul “Salcâmul alb”, acel care ne-a încurajat trupa noastră artistică, pentru spectacolul “Trăim, ca să ne amintim”, pentur efortul și munca grea depusă.

15 participanți active al proiectului “Teatrul Martorului”, la fel acei chiar martori au petrecut seara de sâmbătă pe 23 februarie nu în calitate de actori-voluntari, ci ca spectatori. A fost, într-adevăr, un spectacol nemaipomenit! Spectatorii au simțit o atmosferă de căldura soarelui din Odesa, umorului ei, cântecele, dansurile și caracterului ei.

Desigur, așa alegere de încurajare nu e întâmplător. Voluntarii, care deja au încecat să fie actori, care au fost cuprinși de magia teatrului și vor să-și continue ocupația trebuie să simtă cum e sa fii și spectator.

Trebuie de menționat că asta nu a fost doar un timp plăcut petrecut de către voluntari, dar și ceea ce au putut învăța de la actori profesionali, cum să joace pe scenă, cum să se prezinte textul și să capteze atenția publicului. Desigur, având ceva experiență pe scenă, tinerii privesc altfel lucurile, ce nu poate să nu bucure coordonatorul proiectului.

Ținem să aducem mulțumiri Comunității Evreiești din Republica Moldova pentru organizarea acestui extraordinar proiect și posibilitatea de a privi spectacolul lui I. Harmelin, maiestru în artă a Republicii Moldova.

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00