fbpx
Înregistrare
Meniu
Top 5 oportunități de voluntariat

Voluntarii, fără îndoială-sunt oameni care sunt interesați, dispuși să-i ajute pe alții, fără a cere nimic în schimb. Aceasta este esența voluntariatului, dați doar bine! Dar orice bun se întoarce! Ai auzit de legea lui bumerang, nu?

Lăsați voluntarii și nu necesită nimic în schimbul bunului lor donat altora, asigurați-vă că se vor întoarce la ei înșiși. Și voluntarii noștri au confirmat acest lucru nu doar odata.

Se întâmplă ca binele să se întoarcă, oferindu-ne diferite oportunități. De exemplu, știați că voluntarii se pot angaja într-o afacere preferată atunci când călătoresc. În acest articol vă vom spune despre Top 10 programe de voluntariat cool, în care puteți merge voluntar în diferite țări.

Top 5 oportunități de voluntariat

 • Salvarea țestoaselor

  Proiectul ecologic Naucrates oferă să se alăture acestora vizitând pitorescul Thailanda. Activitatea dvs. de voluntariat va fi de a salva țestoasele de mare. Voluntarul trebuie să monitorizeze plajele prin salvarea țestoaselor și, de asemenea, să avertizeze localnicii că țestoasele sunt pe cale de dispariție. Când învățați totul, veți instrui și alți voluntari.

Peisaje pitorești, Coasta De Azur, cele mai frumoase creaturi – nu este voluntariatul viselor?

 • Educarea copiilor

Dacă vă plac copiii la fel ca noi, atunci veți găsi o călătorie fascinantă în luminoase Peru. Fundația Santa Marta îndeamnă voluntarii să se alăture și să lucreze la Centrul Educațional din Peru, unde vor educa copiii. Ce să învăț? Gătit, limbă, calculator, să efectueze activități creative și ateliere de lucru.

Emoții pozitive, cunoașterea lumii noi și fapte bune!

 • Muncesc din greu pentru binele societății

  Corpul Păcii are nevoie de voluntari care, într-adevăr, sunt dispuși să muncească din greu. Puteți face voluntariat în cadrul proiectelor acestei organizații în oricare dintre cele 75 de țări ale lumii. Organizația își asumă toate cheltuielile pentru zbor, cazare, în schimb vă dau bine. Voluntarii activează în domeniul educației, activează în domeniul agricol, activează în domeniul sănătății, îngrijesc de ecologie. În plus, după o astfel de experiență, veți primi o scrisoare de recomandare de la o organizație mondială respectată și semnificativă.

 • Știi să desenezi? Învață pe altcineva?

  Culoarea Braziliei a atras întotdeauna oameni! Ai ocazia să vezi totul cu ochii tăi, în timp ce dă bine oamenilor. Organizația Monte Azul are grijă de copiii din mahalalele Braziliei și recrutează voluntari gata să învețe să picteze în Favoritele braziliene. Și apropo, nu numai să desenezi-să cânți, să dansezi, să înveți științe exacte – limbi-totul depinde doar de dorința ta.

Ajutând copiii să vadă lumea într-un mod nou, îl veți vedea într-un mod nou!

 • Salvarea copiilor

  În scopul de a face cele mai bune lucruri, chiar nu este necesar să dețină anumite abilități, pentru că principalul lucru – dorința de a ajuta. Organizația NPC USA trimite voluntari în Mexic (sau în orice altă țară din America de Sud) pentru a salva copiii, pentru a le învăța bunătatea, pentru a petrece timp cu ei, pentru a ajuta la învățarea ceva nou și util.

Au nevoie de asta. Poate că tu ești cel care le poate influența soarta.

După cum puteți vedea, avem o mulțime de oportunități, cum ar fi voluntarii, despre care nici măcar nu știm. Dacă te apropii serios de această problemă, poți să te duci la cea mai memorabilă călătorie din viața ta, în timp ce dai lumii un pic de bunătate!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00