fbpx
Înregistrare
Meniu
Top 5 filme care pot fi vizionate în cercul familiei

Într-o rundă rapidă de evenimente, în agitația zilnică ne lipsește în mod constant timp pentru cele mai importante lucruri din viața noastră. Într – un ritm furios al zilei de astăzi, nu avem suficient timp elementar pentru a petrece timp cu cei mai importanți oameni din viața noastră-cu familia noastră.

Să petrecem seara cu cei dragi, cu familiile noastre. Să pregătim bunătăți, să ne permitem ceea ce ne-am negat de mult timp, poate dulciurile preferate sau popcornul și să organizăm filme de familie. Ce zici de o idee?

Prezentăm top 5 filme pentru vizionarea cu familia

  1. Am cumpărat o grădină zoologică.

Rămânând văduv, Benjamin Mi educă fiica lui Rosie și fiul lui Dylan. După moartea soției sale, eroul nostru decide să schimbe radical viața familiei sale și se mută în oraș. Familia dobândește o casă mică, cu un teren, și nu veți crede, dar, de asemenea, o grădină zoologică în afacere. Odată cu cumpărarea unei case, au început o nouă viață plină de aventuri, ocazii curioase, noi întâlniri și distracție. Animalele îndrăznețe devin animale de companie ale familiei, iar modul în care evenimentele vor evolua în continuare, veți învăța vizionând filmul.

2. Aventurile Lui Paddington

Drăguț și bun urs Paddington din Peru napping cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Un copil curajos se mută la Londra pentru a găsi o familie și a deveni un adevărat domn. Dar, pe drumul spre obiectivul său prețuit se așteaptă o mulțime de obstacole, aventuri incredibile, și, desigur, o mulțime de cazuri amuzante. Apropo, există o a doua parte.

        3. Drumul spre casă

Este o poveste incredibilă despre devotament și dragoste care nu cunoaște obstacolele și este gata să depășească o distanță de sute de kilometri. Și, desigur, o bucată mică de brânză, care iubește atât de mult personajul principal-Bella câine, care, în orice caz, nu se va întoarce la stăpânul său. Calea ei va fi incredibil de dificilă, periculoasă, dar în același timp interesantă și fascinantă.

4. Viața câinelui

Toți câinii sunt diferiți: rasă, Dimensiune, caracter, costum, dar unul le unește cu exactitate – fidelitate și dragoste pentru noi – oameni. Nu în zadar se spune că câinele este cel mai loial prieten al omului. Poate că pentru toate lucrurile bune pe care le fac pentru oameni, li se oferă posibilitatea de a renaște, despre care ne vor spune în film. Câte vieți vor schimba câinele pentru a se întâlni din nou cu stăpânul său, dacă îl va uita și dacă Bailey se va întoarce la stăpânul său Ethan, veți afla în filmul Dog Life.

5. Profesorul anului

În școală apare un nou profesor. Metodele și inovațiile pe care le introduce nu sunt pe placul unui alt profesor care a lucrat în această școală de ani de zile. Cum se rezolvă acest conflict? Și cine va câștiga în concurs și va primi titlul de profesor al anului?

Și, desigur, nu uitați că puteți revizui toate filmele vechi preferate, care sunt întotdeauna încântați și adulți și copii, de exemplu, Harry Potter, Piratii din Caraibe, Star Wars, pentru că cel mai important – este o emoție plăcută, bucurați-vă de timpul petrecut împreună și o atmosferă caldă.

Ce film alegi?

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00