Înregistrare
Meniu
Summer school “Be.Do.Have: Power Team”

Timp de mai mulți ani, echipa Centrului Republican de Voluntariat (RVC)se ocupă de educația și inspirația voluntarilor de diferite vârste. Printre aceste proiecte se numără școala de vară pentru voluntari „Be.Do.Have: Power Team”07\08\2018 – 12\08\2018.

BE.DO.HAVE 2017 purta denumirea Improve Yourself. Toate subiectele din școala de vară au fost dedicate dezvoltarii personalității ca lider, capabil să creeze proiecte și să le gestioneze.

În acest an, ca concept a școlii de vară BE.DO.HAVE a fost ales POWER TEAM. Cu această temă am decis să subliniem importanța creării unei echipe puternice, astfel încât un proiect social creat să poată exista cu succes următorul sezon în Centrului de Voluntariat sau dincolo de acesta.

Este crearea unei echipe de succes care va ajuta proiectele să funcționeze ca un ceas. Prin urmare, din acele talente în curs de dezvoltare, am ajuns la subiectele care dezvoltă o echipă coerentă.

Școala noastră de vară a combinat nu numai prelegeri ale unor oameni de succes din Moldova, ci și a permis participanților să aplice cunoștințele dobândite în practică. Cu ajutorul a 65 de participanți, precum și a coordonatorilor și experților au fost elaborate circa 20 de idei, dintre care 12 vor fi implementate ca proiecte sociale în cadrul Centrului de Voluntariat.

Evenimentul a avut loc la centrul de recreere „Dacia Marin” din Vadu-lui-Vodă timp de o săptămână. Este uimitor cat de repede participantii de la oameni necunoscuti s-au transformat în mai multe echipe excelente de lucru cu interese si aspiratii comune!

La elaborarea proiectelor, participanții au fost asistați de specialiști învitați în afaceri, psihologie, managementul personalului, precum și de marketing și promovare în sectorul rețele sociale. Școala noastră de vară a fost vizitată de:

  • Siomina Ludmila-Guțu – psiholog și antrenor de afaceri, co-proprietar al companiei “PsychologyProf
  • Safronova Reveca Сафронова Ревекка – jewish educator și manager de programe culturale ЕКЦ “КЕДЕМ”
  • Smernova Vaselisa– tehnician de jocuri, facilitator, co-fondator S3
  • Pocladova Irena – CEO, manager de lanțuri de restaurante “OLIVA”
  • Mișcăuțan Iulia – Directorul Resurselor Umane “Energy Fitness & Wellness SPA Termal”
  • Crasilova Ecaterina – specialist SMM în domeniul restaurantului
  • Pahotin Anton – fondatorul agenției digitale “GoSocial
  • Vicnianscaia Anna și Ilicheva Anastasia – managerii de resurse umane ale companiei “Simpals”
  • Abrahamian Nara – director al agenției de recrutare “SBC-HR”
  • Perepeliuc Inga – manager de brand într-un restaurant “Gastrobar”

În plus, dezvoltarea ideilor participanților a fost urmată de coordonatori cu experiență care i-au ajutat să învețe despre procesul de creare a proiectelor de voluntariat, bazându-se pe propria lor experiență și punând trenul de gândire în direcția corectă.

Rezultatul școlii de vară este de 12 proiecte unice, care își vor începe în curând activitatea și vor primi finanțare. Dar pentru toți participanții separat, un alt lucru este, de asemenea, important. Fiecare dintre ei a primit experiență și cunoștințe unice, cineva a încercat să-și demonstreze calitățile de lider și să preia conducerea proiectului.

Astfel, ideea școlii noastre a fost realizată: „Talentul câștigă jocurile și campionatul echipei” (Michael Jordan). Îi dorim tuturor participanților cât mai mult succes și curaj și cât mai multe motive pentru cooperare și succes comun!

Proiectul „BeDo.Have: Power Team” este implementat cu suportul JDC „Joint” în Moldova, CCM „KEDEM” și Comunitatea evreiască din Republica Moldova.

Mai multe informații despre activitățile Centrului Republican de Voluntariat: www.rvc.md

Day 1 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2172515846329573

Day 2 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2173636232884201

Day 3 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2174627292785095

Day 4 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2179332062314618

Day 5 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2180428078871683

Day 6 – https://www.facebook.com/pg/RVC.center/photos/?tab=album&album_id=2182512188663272

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00