fbpx
Înregistrare
Meniu
Statistica de apeluri pentru iunie

Uneori, pentru a avea grijă de ceilalți, trebuie doar să apelați un număr de telefon, să vă interesați de sănătate sau să discutați despre ultimele știri… Din păcate, din cauza acestei situații, persoanelor în vârstă nu se recomandă iesirile afară pentru a nu se pune în pericol. Izolarea de la sine este adesea plictisitoare și înfricoșătoare, așa că voluntarii centrului nostru apelează în mod regulat persoanele în vârstă pentru a îi informa, a vorbi despre starea lor și să discute diverse subiecte – vorbesc despre orice: timpul, succesul nepoților lor, animalt de companie, istorii din tinerețe…

Voluntarii pot vorbi despre modalități de a-și proteja propria sănătate împotriva infecției cu coronavirus și sau pot vorbi cu oamenii despre preocupările lor.

Astfel de apeluri sunt întotdeauna pline de căldură și atmosferă prietenoasă, atât din partea voluntarilor, cât și a celor în vârstă.

      În iunie, 13 dintre voluntarii noștri au sunat la 1.000 de persoane în vârstă. Timpul de dialog a fost de 85 de ore. Grozav, nu?

85 de ore de zîmbete, cuvinte amabile, povești interesante, conversații utile și emoții pozitive la diferite capete ale firului.

E timpul să ridici telefonul și să-i suni pe bunicii tăi pentru a face față bunăstării lor și pentru  discuta istoriile vieții!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00