fbpx
Înregistrare
Meniu
Spectacolul „Trăim ca să ne amintim”

  „Teatrul Specaturului” este mai mult decât un proiect de artă, acesta este un proiect care face lucruri incredibile, obligând spectatorii să simtă niște emoții nemaipomenite.

   Spectacolul „Trăim ca să ne amintim” s-a născut în acest proiect, bazându-se pe cazuri reale, din istoriile bătrânilor, oamenilor care au trăit pe timpul războiului și au îndurat multe greutăți, pierzându-și familia, apropiații, casa.

Premiera spectacolului a fost în luna ianurie acestui an, dedicându-se de Ziua Comemorării Victimmilor Holocaust-ului, pe atunci, biletele s-au terminat foarte repede, mulți doritori așa și nepuntând veni la specatcol.

Actorii noștri – sunt oamenii care reprezintă două generații: tinerii și vârstnicii. Ei nu au avut experiență de joc pe scenă, ei au invâțat totul pe parcursul scenetei.

Aseară s-a petrecut a doua prezentare a spectacolului. Am hotărât să-l repetăm, așa cum mulți doritori nu au reușit să vină prima oară, iar tema care a fost atinsă în spectacolul , considerăm, că trebuie și în continuare să trăiască în inimile oamenilor. Desigur, acum, a doua oară, a fost dedicat unor două mici sărbători frumoase Yom-ha-Shoa și Ziua Victoriei.

    Aducem mulțumiri tuturor actorilor și celor care au muncit asupra acestui spectacol, ca să fie cel mai interesant și bun.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00