Înregistrare
Meniu
Shabbat în cadrul proiectului “Originile Milei”

Ne place atât de mult întâlnirile spirituale calde, distracția în confort și comoditate și suntem atât de bucuroși că astfel de oameni fac parte a volunatrilor RVC.

    În mod tradițional, vineri, 14 decembrie, a avut loc și în Sabatul în cadrul proiectului “Originile Milei” și l-am petrecut noi împreună cu persoanele în vârstă. Scopul evenimentului comun a fost de a transmite această tradiție de la o generație la alta, precum și de a comunica cu vârstnicii.

     Voluntarii și vârstnicii au vorbit pe diferite teme, precum și au asculat sunetele magice ale muzicii datorită cîntecelor Tatianei Listengurt. Dar partea tradițională a întâlnirii a fost organizată de voluntarul nostru activ Perciun Artiom.

Dar surprizele nu s-au terminat încă! Tamara Semшonovna – participantul nostru regulat la proiectele „Originile milei” – a povestit o parabolă despre puterea credinței și despre importanța păstrării tradițiilor și trecerii lor de la o generație la alta.

Mulțumită tuturor celor care au organizat și de asemenea au participat la acest eveniment, pentru bunătate, căldură, starea de spirit și pozitiv! Vă așteptăm!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00