fbpx
Înregistrare
Meniu
Seminar „Rețeaua coordonatorilor de voluntari”

Atelierul „Rețeaua coordonatorilor de voluntari” este o oportunitate de a vă îmbunătăți abilitățile și de a obține noi cunoștințe pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Pentru ce este seminarul nostru și ce este un coordonator de voluntari?

Hai să vorbim! Coordonatorul de voluntari este un voluntar care este responsabil de coordonarea unui proiect la Centrul de voluntariat. El este angajat în sprijinul deplin al voluntarilor proiectului, precum și în conținut, program și comunicare cu beneficiarii. Acest seminar va permite fiecărui voluntar să afle mai multe despre activitatea internă a Centrului de Voluntariat, despre etapele de realizare a proiectelor și acțiunilor, precum și despre susținerea corectă a voluntarilor. În plus, aceasta este o oportunitate de a afla despre formatele de desfășurare a întâlnirilor informale și informații suplimentare pentru lucrul cu voluntarii.

Dacă vrei nu numai să faci fapte bune, ci și să-i ajuți pe alții să le facă, să facilitezi munca voluntarilor, să dezvolți proiecte, să coordonezi acțiunile participanților și să te gândești la program, te invităm să urmezi un curs în proiectul nostru: „ Rețeaua Coordonatorilor Voluntari” pe 30 aprilie.

Pentru programare sunati la numarul – 079006890 Alexandra

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00