fbpx
Înregistrare
Meniu
Seminar „Origini ale milei” pentru voluntari Chișinău, Bălți, Rybnitsa

În perioada 23-25 ​​iulie, a avut loc un seminar educațional în afara locației pentru voluntarii proiectului Origini ale milei de la Chișinău, Bălți, Rybnitsa. Timp de 3 zile, voluntarii au reușit să se cunoască, să facă schimb de experiențe și proiecte, să dobândească noi cunoștințe și abilități în lucrul cu persoanele în vârstă și, de asemenea, au compilat împreună o listă de noi idei de proiecte și activități care sunt gata să fie implementate în viitorul apropiat.


Cursurile cu psihologul Lyudmila Semina-Gitsu, întâlnirea Shabbat cu Riva Safronova, atelierele creative și evenimentele atmosferice de seară de la coordonatori au adunat participanții și au dat sarcina necesară de motivație pentru activități ulterioare în orașe.

Mulțumim conferențiarilor, coordonatorilor de proiecte din orașe pentru munca lor bine coordonată și profesionalismul lor în direcționarea orelor.

Credem că următorul seminar despre schimbul de experiență nu va fi mai puțin intens cu emoții și vom putea împărtăși succesele noastre în proiectele care au început grație acestui seminar!

 

Seminarul este organizat cu sprijinul JDC Joint.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00